Átvételi és Fizetési módok

Átvételi és fizetési módok

A brandborze.hu honlapon a “Nyomonkövetés” menüpont alatt információt kérhet a rendeléséről. Ehhez a rendelés számát, és az Ön által használt e-mail címet kell megadni, majd a “Követés” gombra kattintani. Ezután a rendszer elküldi a megadott e-mail címre az adatokat.

Átvételi módok

Fizetési mód

 • Fizetés készpénzben
  Megrendelésed az áru átvételekor készpénzzel egyenlítheted ki.
 • Barion
  A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Segítségével fizethetsz online áruházunkban bankkártyával, akár regisztráció nélkül vagy prepaid egyenlegről.A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni.
 • PayPal
  Amennyiben rendelkezel PayPal regisztrációval, bankkártya adataid megadása nélkül vásárolhatsz online áruházunkban. A megrendelés átvétele, illetve kiszállítása a sikeres fizetést követően a termék(ek) elérhetőségétől függően lehetséges.
 • Utánvét
  Megrendelésed az áru átvételekor készpénzzel egyenlítheted ki.
  Bruttó 299 990 Ft feletti utánvétes fizetés nem lehetséges!

 

Az alábbi táblázatban láthatóak a szállítási díjak az átvételi mód és a fizetési mód függvényében. 25.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

25.000 Ft alatti rendelés

25.000 Ft feletti rendelés

Előreutalás

Utánvét

Előreutalás

Utánvét

Házhozszállítás (futár)

1290.-

1490.-

ingyenes

DPD csomagpont

1290.-

1490.-

Csomagautomata (Posta) 1000.- 1290.-
Postán maradó 1290.- 1490.-

 

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-16 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztatunk.